Top

Zomervakantie padel 2019

Zomervakantie 2019

 

In de zomervakantie van 2019 organiseer ik, op doordeweekse dagen, padeltrainingen bij Club de Padel Lauro Golf. Dit is Gelegen in Andalusie tussen de stadjes Alhaurin de la Torre en Alhaurin El Grande.

 

Als je tussen 21 juli en 24 augustus op vakantie bent in de omgeving van Malaga, Marbella, Estepona en je wil ook sportief bezig zijn dan is dat mogelijk!!! Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geef ik training van 10.00 tot 13.00 uur. Om 14.00 uur gaan we dan lunchen met de deelnemers. Bij meer dan 4 deelnemers per dag zijn worden de trainingen verzorgd door Ariel Saba en door mij. Tot 4 deelnemers worden alle trainingen door mij, Pjotr van Dalfsen, gegeven. Ook als er minder deelnemers zijn dan blijft de prijs gelijk!

 

Arrangement:

  • 3 uur padeltraining met maximaal 4 spelers per trainer/baan
  • Huur padelbanen
  • Spaanse lunch (exclusief drank)
  • Kosten; € 85,- p.p. per dag

 

Club de Padel Lauro Golf is slechts 20 minuten rijden vanaf Malaga en ongeveer 35 minuten vanaf Marbella. Tevens op 5 minuten van het mooie Alhaurin el Grande waar vele leuke barretjes en restaurantjes zijn.

 

Na de trainingen kan men een verkoelende duik nemen in het mooie zwembad naast de padelbanen. (gratis)

 

Naast de mooie padelbanen van Club de Padel Lauro Golf is er een 27 holes golfbaan waar de liefhebbers ook een balletje kunnen slaan (niet inbegrepen in arrangement).

 

Er is maximaal ruimte voor 8 personen.

 

Aanmelden kan via e-mail!!! Of door een WhatsApp bericht te sturen. Betalen dien je voorafgaand aan de trainingsdag te doen.

 

Naast een heerlijke vakantie aan het strand kan je dus ook heerlijk padel spelen! Ook is het mogelijk deel te nemen aan een toernooi in de omgeving. Hier geef ik graag advies over. Ben je op zoek naar een mooi adres om te verblijven: vraag het mij want ik heb contact met vele charmante B&B’s.

 

(Vluchten op Malaga zijn niet te duur en een auto huren kan voor schappelijke prijzen. (Málagacar.com).